Министерството на финансите публикува списък на лицата, които попадат или потенциално

...
Министерството на финансите публикува списък на лицата, които попадат или потенциално
Коментари Харесай

Показаха разширен списък с лица и фирми на санкционираните от САЩ българи

 Министерството на финансите публикува списък на лицата, които попадат или евентуално биха попаднали в обсега на глобите, наложени от Службата за надзор на задграничните активи (OFAC) на министерство на финансите на Съединените американски щати.

В разширения лист, който министерството на финансите разгласява, са включени физическите лица, които попадат и евентуално биха попаднали в обсега на глобите, наложени от OFAC, асоциирани лица, а точно: " всички съдружници, акционери, шефове и членове на органи за ръководство и надзор на юридическите лица, включени все още и за последните 5 години “. Списъкът е формиран на база информация, която е налична и тествана досега от органа и обхваща периода от 2016 година до 2021 година

Лицата, включени в листата, са съдружници, акционери, шефове и членове на органи за ръководство и надзор на юридическите лица, а точно: " всички физически и юридически лица, притежавани, следени или ръководени през последните пет години от лицата, включени в листата на OFAC “. Лицата са взели участие допълнително от едно сдружение и са с открита безспорна съгласуваност с физически и юридически лица от листата по т. 1 " а “.

Списъкът може да бъде допълван или поправен при приемане на нови данни или обстоятелства, както и според писмен знак " в “ от решението - всички физически лица и юридически лица, допълнени по реда на т. 4, а точно: Държавната организация " Национална сигурност “ (ДАНС) и Националната организация за приходите (НАП) подхващат непрекъснати ограничения за определяне на степента на съгласуваност на лица с лица от листата по т. 1 и оферират на непрекъснатата работна група допълнение на листата, ако се откри съгласуваност или изключване от листата на лица, ако свързаността е прекъсната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР